پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت
بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا برای زائران اربعین در آشپزخانه های مرکزی سازمان حج و زیارت+تصاویر
آقای علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.
آشپزخانه های مرکزی سازمان در شهرهای کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین به طبخ غذا در وعده های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و این طبخ و توزیع طی روزهای جاری نیز ادامه می یابد.
بنابر برنامه ریزی ها 200 هزار پرس غذا در این ایام از سوی سازمان حج و زیارت به زائران اربعین حسینی تقدیم می شود
روتیتر: